+40 770 818 027 office@sisuacademy.ro

Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.sisuacademy.ro

Website-ul www.sisuacademy.ro este operat de societatea comerciala Metigla SRL, cu sediul in Ceptura, Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/188/2000. Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea pe acest website) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul website-ului www.sisuacademy.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul website-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui website nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale website-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a website-ului sau a continutului acestuia.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului www.sisuacademy.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.sisuacademy.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.sisuacademy.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului www.sisuacademy.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@sisuacademy.ro

 

Confidentialitatea datelor

1. Date personale Informatiile utilizatorilor website-ului www.sisuacademy.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul website. Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2. Securitatea datelor personale si a informatiilor Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.sisuacademy.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Website-ul www.sisuacademy.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii Metigla. In cazul pierderii de informatii cauzate de “bug-uri” sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit website-ului www.sisuacademy.ro, Societatea Metigla nu-si asuma nici o responsabilitate.