+40 770 818 027 office@sisuacademy.ro

Sisu After-school

"O călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas."
Lao Tzu

Mai mult decât un after-school pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, SISU After-School este un program complex, plin de activităţi educaţionale, workshop-uri, ateliere tematice, activităţi recreative şi educaţionale şi coaching, prin intermediul cărora copilul se desăvârșește, își descoperă potențialul și devine Eroul Călătoriei sale.

De ce noi?

Avem nevoie de alternative pentru educația clasică, o abordare personalizată a fiecărui copil. Apreciem și înțelegem educația clasică, dar trecem peste toate barierele acesteia, construind conținuturi metacognitive.

Începem călătoria la SISU Academy prin a ne cunoaște reciproc, prin a ne stabili așteptările și limitele, prin a construi o echipă imbatabilă. Comunicăm eficient și ținem în mod constant legătura pentru a lua cele mai bune decizii.

Primim și acordăm constant feedback constructiv și ne adaptăm acestora. Conținutul abordat de SISU Academy este personalizat fiecărui COPIL și TRAINER, în funcție de nevoile și aptitudinile acestora, precum și de ritmul lor. Dezvoltăm gândirea critică, comunicarea, colaborarea, creativitatea.

Suntem atenți la toate aspectele unei dezvoltări armonioase a fiecărui copil, trecând peste limitele educației clasice prin: Relaționare, Educație Civică, Educație Morală și Bune Maniere, Educație Financiară, Club de Carte, Voluntariat, Prim-ajutor, Educație Ecologică, Mișcare.

Ce ne dorim?

  • ne implicăm în călătoria copiilor privind cunoașterea propriilor abilități, dezvoltarea capacităților și depășirea limitelor prin comunicare și colaborare, având scop final înțelegerea și însușirea aptitudinilor ce urmează a fi aplicate în viața cotidiană.
  • fim alături de copii în procesul de aplicare a cunoștințelor dobândite, în mod automat și independent, în funcție de sarcina primită și utilizarea acestora în analiza condițiilor premergătoare obstacolelor, urmând acestea fie depășite cu ușurință, fară frustrări.
  • sprijinim dezvoltarea capacității de sinteză corectă a informațiilor primite și elaborarea acțiunilor exacte și eficiente, abordând strategii sănătoase pentru viață.
  • încurajăm dezvoltarea spiritului moral și al corectitudinii față de propria persoană și a celorlalți.

activitati speciale pentru supereroi

Club de Carte

Trupă de Cercetaşi

Spelling-contest

Bursa SISU Academy

Engleză, franceză şi germană

Activitati

METODE DE lucru

program zilnic

Cum te inscrii?

Pasul 1

Completezi formularul de înscriere de pe site și programezi o vizită la Centrul SISU Academy.

Pasul 2

Vizitezi Centrul, afli detaliile programului, întâlnești formatorii educaționali, vezi echipamentele și condițiile de lucru pentru copii.

Pasul 3

Primești oferta și condițiile de înscriere în program.


Pasul 4

Completezi formularul de înscriere în program și participi la interviul de admitere.

SISU AFTER-SCHOOL ESTE EXACT CEEA CE CAUTI!

Nu ezita, alege programul educaţional potrivit pentru copilul tău.