+40 770 818 027 office@sisuacademy.ro

DESPRE NOI

“Numai timpul împărţit cu floarea ta face ca floarea ta să fie atât de preţioasă.”
Micul Print, Antoine de Saint-Exupéry

VIZIUNEA SISU ACADEMY

Am creat un centru educațional în care bucuria, energia, respectul, empatia, perseverența, generozitatea și creativitatea sunt la ele acasă, prin dezvoltarea unui program after-school care creează copiilor ocazia de a experimenta, de a explora, de a se cunoaște, de a se dezvolta cognitiv și emoțional.

În fiecare zi, copiii își vor dezvolta spiritul SISU, concept finlandez prin care se definește curajul, perseverența, puterea interioară de care dispunem pentru a trece peste orice obstacol.

Misiunea SISU Academy

Avem misiunea de a crea locul în care copiii își dezvoltă abilitățile și competențele necesare pentru a merge pe propriul drum către succes, pentru a surmonta toate provocările și situațiile inedite care apar de-a lungul călătoriei lor inițiatice, sub deviza: Descoperă Eroul din tine!

Oferim o alternativă educațională prin gândire aplicată care completează nevoile copiilor, dincolo de mediu academic, și răspunde cerințelor părinților care își doresc copii autonomi.

Noi realizăm un cadru de echipă: trainer-copil-părinți prin transparența programului și implicarea părinților în activitățile copiilor. Promovăm un program de tip after-school cu activități non-formale de inspirație finlandeză, nou prin abordare și implementare, cu scopul de a aduce rezultate rapide în dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor.

De asemenea, organizăm cursuri de limba engleză, germană, franceză, ateliere tematice, workshop-uri și multe alte activități recreative și educaționale. Ne preocupă dezvoltarea permanentă a echipei, creând premisele creșterii competențelor profesionale și dezvoltării personale a angajaților, având la bază principiul mentalității deschise.

VALORILE SISU ACADEMY

Fiecare copil este un Erou

Da. Fiecare copil este unic în felul lui, este EROUL propriei realități, iar ritmul și stilul său de a învăța sunt diferite de ale celorlalți copii. Înțelegem și evaluăm nevoile de atenție, ascultare, exprimare a fiecărui copil și propunem un proiect de dezvoltare personală pentru fiecare copil în mod individual. Noi respectăm diversitatea (de cultură, tradiții, religie etc.) și încurajăm buna cooperare în interes social.

Dezvoltarea continua

Călătoria pe care o parcurgem în viață, fiecare dintre noi, începe încă din primii ani de viață. Noi însoțim copiii în propria Călătorie a Eroului cu scopul de a se descoperi, de a ieși din zona de confort, de a fi astăzi mai buni că ieri și mâine mai buni ca azi, pentru a-și îndeplini misiunea și rolurile pe care și le asumă.

Jocul

“Cea mai eficientă educaţie pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase”. Platon.

Jocul este o metodă de învățare consacrată, utilizată cu succes în orice perioadă a dezvoltării noastre. De aceea, promovăm și susținem activitățile de joacă pentru învățare, dezvoltare, cunoaștere. Parafrazându-l pe Montaigne, putem spune: Copiii nu sunt niciodată mai serioși decât atunci când se joacă.


Ecologie si sustenabilitate

Promovăm respectul și responsabilitatea pentru tot ce ne înconjoară. Cu toții suntem responsabili pentru protejarea mediului înconjurător. În acest context, soluţiile de economisire a resurselor, conceptele şi măsurile alternative, care vin în întâmpinarea nevoilor generaţiilor actuale şi viitoare, joacă un rol decisiv. În activitatea desfăşurată, implicăm copiii în apropierea de natură, cunoașterea nevoilor de economisire a resurselor naturale, atenția conștientă pentru tot ce ne înconjoară și ne asigură o viață frumoasă și sănătoasă, pentru importanța contribuției fiecăruia dintre noi la păstrarea ecosistemului.

Responsabilitate sociala

Pentru noi, sustenabilitatea socială înseamnă responsabilitate activă, comună pentru dezvoltarea pozitivă a mediului social în care activăm. Forma de organizare a companiei noastre este: ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ, un concept al economiei sociale care are ca scop misiunea socială. Noi servim interesului comunității prin organizarea unor activități cu caracter social, activități adresate copiilor și persoanelor din categoria persoanelor defavorizate, prin dezvoltarea parteneriatelor cu alte întreprinderi sociale și organizații non-guvernamentale, prin acordarea unor burse copiilor din categoria menționată.

Ce ne diferentiaza?

  • Programele sunt create pe baza metodei învăţare prin experiment care creează premisele unei conexiuni permanente cu realitatea.

  • Copilul este în centrul atenţiei şi beneficiază de un plan de dezvoltare personalizat în vederea modelării caracterului individual, însă fără a minimaliza importanţa şi puterea spiritului de echipă. Tocmai de aceea, aici se pun bazele unei comunităţi în care cu toţii ne dorim spiritul SISU. Credem că doar împreună putem face lucrurile mai bine, putem fi “schimbarea pe care o dorim” în educaţia din România.

  • Încurajăm pasiunea pentru natură, sport şi pentru citit, dorim să le dăm copiilor posibilitatea să experimenteze şi să afle că nu există eşec, există doar feedback.

  • Suntem convinşi că deschidem copiilor drumul spre cunoaşterea, dezvoltarea şi accesarea resurselor interioare, care îi va propulsa către performanţă şi leadership.

ECHIPA SISU ACADEMY

Suntem o echipă energică, pasionată de lucrul cu copiii, dornică aducă un plus de valoare în educația noii generații. Suntem determinați creăm un mic univers al mentalității deschise în care copiii și poată afirma curiozitatea, creativitatea, curajul, perseverența, autonomia și tot ce înseamnă spiritual SISU.

Mistodinis Laura

Mistodinis Laura

Fondator, Manager si Coach

Mistodinis Laura

Fondator, Manager si Coach
Eu sunt Laura. Prietenii spun despre mine ca sunt calma,...
Alina Neagu

Alina Neagu

Manager Educational, Psiholog si Logoped

Alina Neagu

Manager Educational, Psiholog si Logoped
Eu sunt Alina. Află de la mine că iubesc să...
Ducu Carmen

Ducu Carmen

Consilier Scolar

Ducu Carmen

Consilier Scolar
Eu sunt Carmen. În toți acești ani am reușit să...
Vascu Denisa

Vascu Denisa

Consilier Scolar

Vascu Denisa

Consilier Scolar
Eu sunt Denisa. Sunt fascinată de idei și concepte inedite...
Soare Corina

Soare Corina

Supraveghetor

Soare Corina

Supraveghetor
Sunt Corina și sunt sprijinul tău în Centrul SISU ACADEMY....