+40 770 818 027 office@sisuacademy.ro

Cea mai mare dintre toate Iubirile

Cea mai mare dintre toate Iubirile

Cred că Viitorul poate fi vazut în Copiii noștri. Am ascultat recent o melodie cântatâ de Whitney Houston: “Greatest Love” care vorbește despre puterea exemplului pe care noi îl dam copiilor, despre cum ar fi bine să le arătăm Frumuseţea ce o conţin, și cum să-îi încurajăm de cate ori au nevoie.

Să lăsăm zâmbetul copiilor să ne amintească cine am fost!

Pentru că… nu-i așa? Cea mai mare dintre toate Iubirile sunt ei: Copiii.

Intr-o lume în care mult prea adesea alergăm dupa false iluzii, după performanţă indiferent de sacrificii, după false imagini prezentate peste tot, suntem puși în faţa faptului împlinit atunci când vedem semnele acestei “alergări” în copiii nostri.

Care sunt semnele?

Copiii prea agitaţi sau prea apatici, copiii prea dependenţi sau aceia care ignoră pericolele, copiii anxioși sau insenșibili, acestea sunt doar extremele pe care le putem observa în goana noastră.

Ce facem prin SISU Academy?

Ne întoarcem la zâmbet și la esenţă. Suntem atenţi la nevoile copiilor, le validăm sentimentele și îi însoţim în frumoasa călătorie pe care ei o încep alături de noi. Impreună cu Parinţii, cele mai importante fiinţe din viaţa Copiilor, descoperim Super-Puterile Eroilor și îi ajutăm să le folosească atunci când au nevoie.

Descoperim Extraordinarul!

Nu, nu… nu extraordinarul care se traduce prin a lucra frecvent la o materie, de a învăţa pe de rost pagini întregi, de a sacrifica totul pentru performanţă. Extraordinarul vazut prin prisma SISU înseamna Oameni în armonie cu natura, care iau decizii în mod independent și adecvat contextului, oameni echilibrati, implicati civic, atenţi la nevoile celorlalţi și empatici, dar totuși asertivi, pregatiţi și curajoși, rezilienţi, perseverenţi – Oamenii Viitorului.
Acestea sunt principiile și valorile în care noi credem și toate energiile noastre adunate, Copil- Părinte- Ghid, ne vor duce acolo unde dorim, unde credem caă putem ajunge prin Călătoria Eroului.

Haideţi să visăm împreuna, dar să și acţionăm în sensul dorit. AICI și ACUM!